Zumractn06 Kızlar acil yardım istiyorum bebeğim çok öksürüyor doktora götürdüm ciğerleri temiz dedi ama çok korkuyorum yardımcı olur musunuz evde nasıl geçer 😔
Elmsnghn Zumractn06 az evvel bir fenomende gördüm yanına buz koymuş ise yaradi demis. Bende denicem birazdan
Sese Zumractn06 canım iki diş sarımsağı rendele üzerini geçecek kadar zeytinyağ koy bir iki saat beklet sonra süz. Bebişin ayak tabanına sür çorap giydir öyle uyusun resmen mucize gibi birşey emin ol faydasını göreceksin. Ama sarımsak bebeğin cildine değmesin
Balliiii Zumractn06 doktorumuz Grintuss Pediatrik Şurup önerdi bitkisel ne yaptıysam geçmedi yeni aldım içireceğim 💐
ecosummm Balliiii ayy süper bi ilaç kızımın öksürüklerine o kadar iyi geldi ki anlatamam kesinlikle kullanın
Balliiii ecosummm nöbetçi eczane buldum gittim aldım sabah vermeye başlarım doktorum 8 saat arayla bir çay kaşığı verebilirsiniz dedi öksürüğü geçene kadar mı vermeliyim 💝
A_12ynr Zumractn06 kulak burun bogaza gotrcem sadece gece öksürüyor bizdede her şeye temiz çıktı 25 inde randevunuz var. Lütfen doktorunz yazmaadigi sürece kafanıza göre ilaç onermeyin onerilsede kullnmayin vitrin sağlam gözükebilir ama içerden ne tür zarar olachini göremezsiniz .
Sese Beyzanrrrr yok canım ben nerdeyse doğduğundan beri yapıyorum. Sarımsak tene değmesin yeterli. Nasıl faydalı olduğunu göreceksin ❤
Beyzanrrrr Sese yapayım hemen kuzum çok sağol peki 4 aylık bebeğim grip burnu flan akıyor onunda ayağına sürsemmi yağı
Sese Beyzanrrrr öksürük varsa sür canım ama burun akıntısına tek çözüm bol bol yıkamak serum suyuyla❤