lceLady İşe yarıyor mu gerçekten? Deneyen var mı?? Cok hafif burun akıntısı ve cok az öksürük var. İlerlemesin diye vereyim diyorum 7 aylık olacak. Yemeklerinde soğan sarımsak kullanıyorum. Sanırım birde sarımsak bal limon kürü varmış
Sontvbukucu lceLady 1 yasindan once bal yasak bide o sarimsak limon bal kuru sogan degil. Sarimsakli yogurt verebilirsiniz.
tomvejerry lceLady Emzirdigim için ben yemiştim bebeğim hasta olunca sütümden geçsin diye bide o soğan değil sarımsak bal limon,1 yaşından önce bal verilmiyor diye biliyorum
Birberenannesi lceLady soğan değil o sarımsak bal limon kürü ve mucizevi bişey. Kendimiz bile hafif kırgınlık olsa hemen yapıp yiyoruz hemen geçiyor. Bebeğime de veriyorum çok iyi geliyor.
Sevde123 lceLady ben kızlarıma sarımsak bal limon yapıyorum maşallah kış başladığından beri daha antbiyotik kullanmadık hasta olur gibi olunca hemen günde üç defa başlıyorm geçene kadar
lceLady Sontvbukucu ya bir yerde soğanda gördüm ama su anda bulamıyorum. Sarımsaklı yogurt işe yarar mı
Sontvbukucu lceLady soganli bir kur yok sarimsak kuru var o dediginiz. Ise yariyor ama 1 yas öncesi bal yasak sarimsakli yogurt da ise yariyor onemli olan cig sarimsak yemesi 2 3 kasik yedigi kadar hergun verin.
Mikoiledikonunannesi Birberenannesi tarif verirmisiniz çocuklarım fena hastalanmislar o kadar oksuruyolar ki içim gidiyor m doktor ne bir iğne ne bir serum vermedi ilaçla eve geldik onlarda iyi gelmedi
Birberenannesi lceLady ya ben bal dedim ama 1 yaşından önce olmaz gerçekten. Herkes yazmış okuyunca dank etti kızımı uyutmaya çalışıyordum fark edemedim kusura bakmayın. Ben 1 yaşından önce hep yoğurduna koyardım sarımsak veya çorbasına çiğden doğrardım
Sontvbukucu lceLady sizin bebeginize olmaz. 1 dis sarimsak, 1 tatli kaşığı bal 5 6 damla limon suyu karistiriyorsunuz. Sarimsagi ezmeyin minik dograyin ezince aci oluyor emziriyorsaniz kendiniz yiyip emzirin. Bebege olmaz.
Birberenannesi lceLady 7 aylıkken veriyordum ben canım. 1 diş sarımsak 3 4 damla limon biraz da bal karıştır 1 çay kaşığı bile yese yeter ona daha çok minik hepsini yedirmene gerek yok.
Alerjikrinit lceLady 1 yaşından önce kullanamazsınız evet işe yarıyor ama 1 kez içirebildim ben içirebilene helal olsun hemen tükürüyor .
Sontvbukucu lceLady 30 aylik olana direkt verebilirsiniz bide hemen arkasindan su verin ki cikarmasin yani su elinde hazirda beklesn hergun 1-2 tatlı kaşığı verin hastalik belirtisi ortadan kalkana kadar. Zaten 2 3 gunde geciyor. Normal zamanda da haftada bir verin buyuk olan oglunuza bagisiklik icin. Hasta olmasina gerek yok yani.
Alerjikrinit Sontvbukucu ağzına koyduğum an tükürüyor ki şurubu öyle veririm ama yok bunu asla yemiyor
Sontvbukucu Birberenannesi 7 aylik bebege bal mi verdiniz ? Bide burda bir anneye tavsiye veriyorsunuz saka gibisiniz.
35lavanta Birberenannesi Yapmayın lütfen ya bütün doktorlar boşunamo 1 yaş öncesi olmaz diyor siz bide öneride bulunuyosunuz
Melis1706 Birberenannesi seninkine birsey olmamasi baskasinin olmayacagi anlamina gelmiyor bal 1 yasindan once tehlikeli besinlerden lutfen tavsiye verirken dikkat ediniz
Elmsnghn lceLady sakin bebeğinize bi yas öncesi bal vermeyin siz yiyin sütünüzeen geçer zaten ama yemeklerinden sogani sarımsağı eksik etmeyin. Ogluma doktor dogal öksürük şurubu verecekti içeriğinde bal var diye onu bile vermedi emzireceksin gecer o dedi