ElisaMom_ İyi akşamlar,kızlar evden iş yapmak istiyorum paketleme vs İstanbul esenyurtta olup böyle birşey yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim evime katkıda bulunmak istiyorum🙂
Hayatiseyretmeyegelmisim ElisaMom_ ne kadar arttı bu posttalar bende birşeyler yapmak istiyorum elime para geçmesi güzel hissettiriyor 🌟
ElisaMom_ Hayatiseyretmeyegelmisim evet farkındayım çok fazla arttı ama baktığım postlarda düşündüğüm gibi işler bulamadım bu yüzden bende tekrar açmak istedim,benimde öyle elime para geçmesini ve kendi paramı harcamayı çok seviyorum 💝
Hayatiseyretmeyegelmisim ElisaMom_ çoğunluk anket önerisi var iki kuruş para o da küçük çocuklarla uğraşmaya değmez güzel mebla olmalı 🌟 umarım buluruz 😂🦸🏻
ElisaMom_ Hayatiseyretmeyegelmisim aynen öyle bende çok duydum anket falan ama oda işime yaramaz,çok fazla duyuyorum paketleme işi etiket işi yapıp güzel kazananlari inşallah yapan vardır aramızda 🥴
Laviniaaa_ Hayatiseyretmeyegelmisim evde hom bitkisel yapıyoruz sadece dışardan aldığım deterjan kozmetik temizlik ürünleri hem bitkisel alıyorum hemde ekip desteği veriyorum üyelerine kazanç elde ediyoruz kataloktan ürün satma üye Bulma şarti yok
Hayatiseyretmeyegelmisim ElisaMom_ bende instada görüyorum da niyeyse dolandırıcılarmjs gibi geliyor artık insanlara güvenim kalmadı 😂 selam verenden şüphe ediyorum bu benden ne götürür diye 🤣🤣