ipekneslisim Kızlar saçlarım aşırı dökülüyor doğumdan sonra normalmiş bu durum ama en azından azaltmak istiyorum zaten saçlarım gür değil iyice incecik kaldı ne yapabilirim sizce
Candy_88 ipekneslisim aynı durumdayız. Benim tsh’ım düşük çıkmış o da dökülme yapıyormuş.. Çok canım sıkılıyor, her yerin saç teli olması da cabası..
ilkaay0 ipekneslisim ben bıttım sabun ve şampuanından fayda görmüştüm ama tam çözümü yok. Doktor 1 yaşına kadar normal ilaç vs veremem demişti. Şuan bebiş 7 aylık artık eskisi kadar sık dökülmüyor dökülenler de yavaş yavaş çıkıyor
Sevval1507 ipekneslisim hamilelikte o kadar güzel uzadı ve gurlesti ki saçlarım bayılıyordum. Çünkü benimde aşırı ince ve seyrekti ama şuan kızım 5 aylık her taraf saç bezinden bile çıkıyor o kadar üzülüyorum ki :(
Mervetnl ipekneslisim ben tüm kan tahlillerme baktırdım hepsi normaldi doğuma bağlı dediler yaklaşık bir ay önce keratin yaptırdım inanır mısın baya azaldı hala dökülüyor ama avuç avuç değil en azından 9,5 aylık bebeğim şuan 3. Ayda başlamıştı
ipekneslisim Mervetnl bende aldım sonucu hiç düşen bişey yok düşünecem keratini de teşekkür ederim bizde 3. Aya giriyoruz başladı yani iyice dökülme