Sbh38 Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü 5 aylık oğlumu dikişli sünnet ettirdik. 1 hafta sonrası banyo daha iyi olur dedi doktorumuz ancak daha erken yaptıranlarında olduğunu okudum. Banyo yapamadığı için rahatsız oluyor erken yaptırsam nasıl olur acaba
esraomermehmet Sbh38 ben daha yaptırmadım gelecek ay yaptircam benim doktorum 15 gün banyo yok demişti 😱
esraomermehmet Sbh38 nasıl geçti acaba ben çok korkuyorum 3,5 aylık olacak oğlum gerçekten vazgeçsem mi acaba diyorum büyüyünce yaptırırım 😣
alparslan1_ Sbh38 bende 2 gün önce yaptırdım 5ay 27günlükken. Bir kağıt verdi yapılacaklar listesi orada 3. Günden itibaren 1 hafta ılık oturma banyosu yaptırılacak yazıyor. Yani doktorunuz öyle demiş uyun bence bu kurala. Şimdi ameliyatı kendi yaptığı için daha iyi bilir enfeksiyon falan kapmasın Allah korusun🌸 geçmiş olsun bu arada hayırlı olsun size de.
Sbh38 esraomermehmet esraomermehmet bende çok korkuyordum iğne olmadan önce krem sürdüler onun sayesinde iğne olurken biraz daha az ağladı sünnet esnasında oyaladık iğnenin etkisi geçene kadar çişini de yapmış bezine çok şükür çok zorlanmadık inşallah sizinki de güzel geçer
berra_berra esraomermehmet büyükçe daha çok zorlanır o çocuk kendimden biliyorum en iyisi erken yaşta yapmak
barlasatamommy Sbh38 15 gun banyo yaptırmaması bana cok saçma geldi. cevremde herkes erken veya yenidogan sunneti yaptirdi hic böyle bir sey duymadim ben
Sbh38 alparslan1_ bende enfeksiyon İçin tedirginim 😕 banyo yapamayınca da uykuya dalması zorlaştı terliyor rahatsız oldu diye bi fikir almak istedim
alparslan1_ Sbh38 benimki de şuan öyle. Ayağımda sallarken yazıyorum size bunları. 12 de uyandı mama için ancak uyutabildim. Bi huzursuzluk hali, sürekli terleme. Vücudu yapış yapış oldu terle kuru terle kuru.
Mervetnl Sbh38 biz ertesi gün yıkadık doktoru önerdi ama şampuansız ve sabunsuz yıkamıştık kullansamda oraya değmemesine özen gösterdim. Hatta gün içinde 4-5 defa suya sokmamızı söylemişti doktor
bibibibiskrem Sbh38 sünnetten 2 gün sonrasında günlük banyo yaptırın dedi bize doktor öyle yaptık biz su daha iyi iyileştirir demişti doktorumuz şampuanda kullandık. Hatta kakası bazen pipisine geliyodu belden asagisini yikiyodum enfeksyon flan almasın diye
barlasatamommy Sbh38 ben oğlum 2.5 aylıkken yaptırdım. 3. gün,5. gün ve 7. gününde yıkadık. dikişli oldu doktorumuz sabunlu suyla yıkayın sampuan degdirmeyin dedi. banyo sonrası batikon ve merhem sürdük. bugün 8. gündü çok şükür iyileşti baya sadece uç kısmı hafif morarık ama dikişler bayağı kapandı
Bebegimm1 Sbh38 neden öyle dedi ki ben ertesi gün banyo yaptırdım ve her gün günde 2 kez 10 dk suda beklettim aksine su dikişlere çok iyi geldi ve zaten orası idrar çıkışı su değdiğinde ne oluyor ve zaten kaka falan yapıyorlar silmekle yıkamak bir değil ki ben banyo zamanı sadece şampuan kullanmadım ılık suda 10 dk oyaladım bizimki çok hızlı iyileşmişti 1 haftada dikişler düşmüştü
bencorapkadiniyim_ Sbh38 bizim doktorumuz sargı bezi takmıştı etrafına batıkonlu suda ıslatıp yumusatıp sökün ve yıkayın dedi ertesi gün yaptık bunu. Yani işlemden sonraki gün yıkandı ve her gün yıkamaya özen gösterdim daha çabuk iyileşirmiş ve öyle oldu