arelinannesi1 Kızlar hangi diş macununu kullaniyorsunuz önerilere açığım kullanan yorumlarına oğlum 1 ay sonra 2 yaşında
Hamburgerr arelinannesi1 jack n jill diğer yutulabilirler rocs mesela 1 ay kullanım süresi var sonra çöp oluyo ama bu 6 ay kullanılabiliyor
amansallagitsin arelinannesi1 rocs kullaniyoruz 1 yila kdr suresi var macun fircasi guzel hem macun disleri guzel temzlyr
17Kuzucuk arelinannesi1 oral b çocuk için olanı kullanıyorum. Tadı onlar için uykum bnm çocuğum macun tadı için sürekli firçalamak istio ve evet arada yutuyo
arelinannesi1 amansallagitsin peki bı sorum daha olucak çocuk bu hani tükürür veya tukuremez tükürür de ya yutarsa biraz zararı var mı acaba
Themom_ arelinannesi1 kendi diş doktorum 3 yasına kadar hiç bir diş macununu önermedi su ile organik bambu diş fırçası var bebekler icin onunla fırçala dedi bana bebeğim daha 7 bucuk aylık
arelinannesi1 livanurvealpinannesi61 rocs yutulabilirmiş bütün yorumlar o şekil o dediğiniz marka da yutulabilir mı peki
livanurvealpinannesi61 arelinannesi1 rocs un içeriği temiz değil temiz olmayan ürün yutulamaz malesef. Benim dediğim marka yutulabilir