Laleemir Merhaba güzel annelerim oğlum 4 ay 3 günlük bugün sağlık ocagindan kan damlası verdiler ama ben onu kullanmak istemiyorum daha iyi yan etkisi vs olmayacak bir kan damlası önerisi olan varmı acaba
sarisinbayan Laleemir kesinlikle ferruum çok iyi bende sağlık ocağından verileni kullanmadim ferrum aldim tavsiye ederimm canim
Yusufcuk01 Laleemir biz de dün doktorumuza gittik. Ben araştırıp gitmiştim sordum onayladı. Floradix diye bir şurup içinde b vitaminleri de var. Ve en önemlisi tamamıyla bitkisel tek kan ilacı. Şeker paraben gibi şeyler de yok içinde. Ama doktorunuza danışın isterseniz yine de.
sarisinbayan Laleemir aç karnina veriyorum ve yarim saat bisey yedirmiyorum 6 damla veriyorum ben 1 yaşındayız ama biz
Yasmus Laleemir kilosuna göre 7kilo 7damla veriyorum kullanımıda kolay diğerleri gibi şişe ucunda akıtmakta zorlandığım kapaklı değil şırıngası ve sıkmalı damla çubuğu var
ozlemckmk Bende sidefer kullaniyorum saglik ocagindakini kizima iki kere kullandim kustu doktorumiz sidefer verdi doğal lekede yapmiyo parabende yok icerisinde