Ckubra Okyanusolmak evet bende bir kere kullandım saf su ve pamuklu ıslak mendil aşırı yaktı yıkamakta cilt tabakasını aşındırır dedi dr pamukla silmek neden aklıma gelmediyse
Okyanusolmak Ckubra ebebekte babyme’nin temizleme pamukları var. Memnunum. Hiç pişik olmadı ;) 1-2 tane yetiyor. Hafif ıslatıyorum sıkıp siliyorum
Zerinisadem Ckubra gecmis olsun canm surekli kuru tut altini bebegin arada pudrada atabilirsin serpip en azindan daha hizli iyilesebilir bebek pudrasi bezini de gistirmeni tavsiye ederim
Ckubra Zerinisadem evet şuan prima premıum care kullanıyorum molfixten sonra böyle oldu.Pudra almıştım ama hiç kullanmadım bu şekilde pişiğe uygulanırmı hiç bilmiyorum da
Aass Ckubra bepantol ve silverdin ikisini karıştır kıyamam çok fena olmuş. Bence zeytinyağı sürme daha çok yakar gibime geldi ama sen bilirsin.
Ckubra Yazilimcianne çok teşekkür ederim İnşaallah geçer. Bezden oldu zaten hemen değiştirdim ama geçmiyor
Yazilimcianne Ckubra kantaron yağını tavsiye ederim. Hücre yenileme özelliği olduğu için cilt sorunlarında çok iyi
Can_imin_Cani Kiyamam ya çok fena yanmış ıslak mendil unibaybi iyi çünkü içeriği sadece su buyuzden koli olarak aldim kızımda pisikti desitin önerdiler burdan arkadaşlar ise yaradı sizse deneyin bunu kuzuya çabuk geçsin kimbilir nasıl canı aciyor😞
Taze_anne Can_imin_Cani malesef uni baby icerigini degistirmis sadece su degilmis artik kimyasal katmis icine 😒muhendisin oglu var instagramda o soylemisti gecen haftalarda
Nrgl Ckubra benim kızımda da vardı doktorumuz prednol ve nizoral krem vermişti ikisini karıştırp sürdüm hiç bişeyi kalmadı aynı böyleydi hiç geçmiyordu
Nrgl Nurztekin benim kızımda da vardı doktorumuz prednol ve nizoral krem vermişti ikisini karıştırp sürdüm hiç bişeyi kalmadı aynı böyleydi hiç geçmiyordu
Nrgl Ckubra sürdüğünde diğer bezini alırken gözle görülür fark oluyor ıslak mendil kesinlikle kullanma ıslak mendil daha fazla tetikliyor hem de çok yakıyor Pamuk’la sil
Ckubra sevgice ben molfix kullandım her bebeğe yaparmı bilmiyorum şuan prima premıum care kullanıyorum oda yapıyor mu hiç bilmiyorum sebebsiz yere geçmiyor ama poposu bu durumdayken başka bir bez kullanmaya cesaret edemiyorum