brcuyzc60 Merhaba Annişler devlet hastanesinde sürekli gittiğimiz doğum doktoru sezaryene de giriyor mu? Yani ben başka doktor istemiyorum kendi doktorumdan başka 😔isteğe bağlı oluyor mu seçim yapabiliyormuyum acaba
Hiilyuss brcuyzc60 devletler isteğe bağlı sezeryan yapmıyor ama zorunlu sezeryan ise kendi doktorun takvimine ekler büyük ihtimal. Zaten baygın olcaksın ne farkeder ki😂
durukusunannesi_ brcuyzc60 planlı sezaryense zaten kendileri randevu veriyor. Normal doğum gibi görünüyorsa şimdilik normal için epey uğraştırıyorlar en son sezaryen ona da kim varsa şansa
berikomoms brcuyzc60 planlı sezaryense olabilir ama plansızda kim denk gelirse. Özelde doğum yapma sebeplerimden biriside buydu benim
brcuyzc60 Hiilyuss ilk doğum da ameliyat edenn doktora gidiyorum da ondan memnundum ıyüzden onu istiyorum 😅dikişleri fln da çok iyi atmıştı sıkıntı yaşamadım
Betulsark Bizim buradaki hastanede o an nöbetçi hangi doktor varsa o giriyor ama mesai saatleri içindeyse geliyor diye biliyorum
mobesebesir brcuyzc60 maalesef seçme şansı yok zaten devlet hastanesinde kendi doktorum diye Bi durum da olamıyor. Ben şehir hastanesinde doğum yaptım normal doğum diye başladı o ana kadar gelen muayene eden doktor bile yapmadı sezaryeni farklı Bi doktordu