Mehtap-37 Oğlum o kadar bunaltıyor ki tek başına bi yere gitmiyo sürekli elimden tutup götürüyor başında dikilmemi istiyor oturduğumu görmesin yeter ki sizinkiler de böyle mi bu bir süreç mi ne zaman geçer acaba
2prenses1pren Mehtap-37 benimki sürekli bacağıma yapışıp ağlıyır sürekli kucağımda taşımamı istiyor ocağın üstünde pişen yemekleri kaşıkla karıştırmak için saatlerce ağlıyor hatta komşum çıktı bişey mi oldu diye o derece abartıyor sağolsun 😅
Biz3kisiyiz_ Mehtap-37 benimki artık yapışma aşamasını geçti heralde ama sürekli TV ünitesi,yemek masası, aktivite masası gibi yerlere çıkıyor bu yüzden mecbur sürekli takip ediyorum
gulyabani Mehtap-37 kızım 17 aylık şekil A daha bişey demiyim siz anlayın😂çekmece üstüne tırmanıp giriyo içine aynı şekilde elimden tutup getirmek istiyo heryere su ver diyo aynı zamanda benim elimi tutup bana verdiriyo🫠
Ecem__ Mehtap-37 degilsin canim o aylarda oluyor.tuvallette bile rahat yok dedikleri bu olsa gerek sjsjsjsjsjsj
Kubraoztrk Mehtap-37 aynı benimkşde öyle diğer odaya bile elimden tutup götürüyor sağolsun bensiz asla durmuyor kimsede o kadar bunalıyorum ki ne zaman bitiyor acaba hiç bitmicek gibi 😓
Mehtap-37 Kubraoztrk ben bir de taş kırma ameliyatı oldum böbreğimde taş vardı geçen hafta stent taktılar ağrım da oluyo bi de oğlum hiç durmuyor öyle zorlanıyorum ki hastalanacak galiba geceleri de uyumuyo
Kubraoztrk Mehtap-37 çok geçmiş olsun ❤️🩹 bnm oğlumda hasta şuan ilac kullanıyoruz esktra ekstra zor şuan 🥹atak haftasının içindesiniz belki oda etkiler 75. Atak