Suleay Prima bez kullanıyorum bebeğim 3 aylık fakat sleepynin ücretlerine baktım daha avantajlı kullanan ve memnun olan var mı 🙄
Halekoseoglu Suleay merhaba😊 oğlumda 3 ay15 günlük. Minies ve goon da kullandım ama içlerinde en güzeli sleepy ben çok memnunum. Pişik, sızdırma yaşamadım ☺️
Hatice3 Suleay 2 gündür sleepy kullanıyorum primadan geçtim maalesef ilk kakadan sızdırmaya başladı ama biraz daha şans vericem bakalım kullanayım biraz pişik falan yapmazsa
Ogulveannesi Cansurella Minies numarası Yok burda ya 3-5 var yada en büyük boy başka boyunu görmedim tüm Migros’lara baktım🤷🏻♀️
Ogulveannesi Suleay ben bir haftadır kullanıyorum sıkıntı olmadı memnunum sipariş kendi sitesinden verdim kampanya indirim oluyor
ssulesevimlii Suleay ben bimden aliyorum suan 3 numaradayiz 50 adet 22 lira. Ben cok memnunum hic sizdirmiyor ve pisik sorunumuz asla olmadi
1prensesannesi Suleay canım ben kullanıyorum hiç problem yasamadim bebegimin cildinde etki de etmedi sizdirmadi gayet güzel 🤗
Ogulveannesi Aminenisaa galiba bu pişik olayı çocuktan çocuğa değişiyor onda pişik yapan başkasında yapmıyor çünkü 🤔