gamze9110 Kızlar kayınvalideme gittiğimde gripti. Banada gecti. 2 gun burnum aktı hapsurdum hep. Bugunde 5 aylık oğlum ateslendi. Doktora gittik covid dedi fitil verdi ıkı gune gecer ama ateslencek dedi. Gecırenler varmı cok korkuyorummm sürrkli emziriyorum
Gonuel gamze9110 benim bebeğimde 3 aylık iki gündür ikimizinde ateşi çıkıyor. Bugün test yaptım pozitif çıktı 😔 ne yapacağımı bilmiyorum. Bende post açtım az önce 😔😔😔 yine çoğaldı valla korona rabbim çocuklarımızı korusun 🤲
gamze9110 Gonuel benim atesim cıkmadı ama canım cok acıyo. Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın. Cok zormuşşş anne olmakk cokkk
Gonuel gamze9110 evet çok zormuşşşş😔😔😔 hiç bu kadar canımın acıdığını hatırlamıyorum. O karşımda halsiz halsiz yatıyor ağlıyor bende onunla ağlıyorum. Çocuklar hiç hasta olmasın 🤲😓
Gonuel minniks hayır canım evde yaptım. Ateşim ve halsizliğim çok var. Bebeğiminde ateşi, ishali ve kusması var.
gamze9110 Gonuel işin tuhaf kısmı evde alından ölçen cihazım 36.7 cıkarken doktor koltuk altından ölçtü 38 cıktı. Bizim bska belirtimiz yok
Gonuel gamze9110 Valla Bern bu ateş ölçme işini hiç anlamadım. Dijital ateş ölçer le alnına temas ettirmeden yakından ölçüyorum 38 çıkıyo, azıcık uzaklaştırınca37.4 çıkıyor. Ben anlamadım bu işi.