Azram3523 Bebeğin 3 aylık uyurken elleri ayakları buz gibş oluyor aslında evin içide sıcak olması gerektiği derecede bakıyorum yanakları gogsude serin oluyor meden acaba
etuerk Azram3523 uzun kollu zıbın kilotlu çorap üzerine takım birde yelek patik giydiriyorum ben 22 derece ev üşümüyor
Unicorn67 Azram3523 kan dolasimi en geç el ve ayaklara geliyormuş bu yüzden el ve ayakların soğuk olması normal ensesi veya göğüsünden bakın yada derece ile olcebilirsiniz vücut ısısını
Azram3523 etuerk aslında ayaklarını falan giydirip yatırıyorum üstüde kalın neden böyle oluyor anlamadım 🥲🥲
adaatuna Azram3523 elleri ve ayakları yenidoğan bebeklerin soğuk olur sinirler orada gelişmiş olmadıkları için. Üşüyüp üğümediğini göğsünden ve ensesinden dokunarak anlayabilirsiniz. Yenidoğan bebek giriş 101 😀
adaatuna Azram3523 benim de ilk bebeğim deli gibi okumak araştırmak gerek bence o kadar çok bilgi var ki :) öğrendikçe mutlu oluyor insan
Hilalck Benim kızımda aynı şekilde biraz kansızlığı var. Ama terletiyor olabilirmisin biraz incelt bakalım giydiklerini. Birde bir doktor videosunda kulak memesine bakın ılıksa üşümüyordur dedi. Zaten mantıken üşüse mutlaka hasta olur havalar soguk Azram3523