051023 bebeklerinde göz rengi ne zaman belli olur bazı bebekler 2-3aylıkken mavi göz net belirgin bazıları 6-12ay da belli oluyormus emzirmeyle alakası var mı sizce ?
Elfgrn 051023 emzirmeyle alakası yok benim gözlerim yaşımdan sonra masmaviyken elaya dönmüş. Kızımında 6. Ayına yakın maviydi sonradan değişti gün geçtikçe de değişiyor. Genelde 8. Aydan sonra değişmiyor. Benim bu genelin dışında kalmışım mesela
Deletedmom_98 051023 Oğlum doğduğunda boncuk maviydi Bir süre öyle devam etti Sonra gri renk oldu Ela oldu Yeşil oldu Sarı kahve arası oldu En son açık kahvede kaldı Rengin oturması 1.5 yaşını buldu Hayır emzirmeyle alakası yok tabi
BilgeHanim 051023 doğduğunda simsiyahtı şimdi 4 aylık koyu kahverengi😄 sütüm bu kadar açabildi rengini🤪
Deletedmom_98 Satranc valla her rengi gördük biz de. Eşimin sülalesi tamamen mavi-yeşil Ben öyle kalır diye düşünmüştüm Ama şimdi de açık bir kahve bal rengi gibi Saçlarıyla gözleri aynı renk😁
Almilosum 051023 benim kızımın gözü şuan mavi 7 aylık benimki yeşil. Hayır ailede mavi gözde yok dönecek mi merakla bekliyorum ben 😃
Zeynep1903 Dogdugundan beri kızımın gözü lacivert gibiydi gittikce belirginleşip maviye döndü. 2 yaşına girecek neredeyse hala mavi değişmedi bundan sonrada değişmez diye ümit ediyorum 😅
sagir Biz 2 aylığız bariz mavi renk . Koyu lacivert gibiydi epey açıldı babası mavi ailesi mavi yeşil karışık ben koyu kahve gözlüyüm 🧿