meyveebicagi Oğlum 8,5 aylık ben yeni başladım bu hapı kullanmaya. Emziriyorum. Reglm düzenli olduğu İçin ilk günü başladım. Bakalım bundan sonra nasıl olur yaşayıp görücez. Alarm kurdum hergün aynı saatte almak için.
kanalize meyveebicagi inşallah iyi gelir hepimize 🙈 ben emzirmiyorum ama sağıp veriyorum yinede sütüm geçiyor bebişe
Kuzeysmom_ kanalize 28.gün kullanmaya başladım doktorumuz bu şekilde önerdi ortalama 2 haftada etkisini gösterdiği söyleniyor
kanalize Kuzeysmom_ prospektüsünde ve youtubedaki bilgilendirme videosunda da kullanmaya başladıktan sonraki ilk bir hafta ek olarak korunun diyor etkisini bir haftada gösteriyor diye algıladım bende bugün başladım bakalım
kanalize Themom_ onun ismini duymuştum eğer bundan memnun kalmazsam ona geçebilirim bu süreçte teşekkür ederim ☺️
Crnur kanalize bende kullandım emzirenlere özel bir doğum kontrol hapı 40 muayenesinde doktorumun önerisiyle aldım lohusalık bittikten sonra
Crnur Bildiklerimi paylaşmak isterim ilaç tek hormonlu sadece emzirenlere özeldir adet ol ya da olma içmeye başlayabilirsin diğer ilaçlar gibi 21 günlük değil adet olurkende içiliyor ve her gün günün aynı saatinde alınacak bilginiz olsun emzirmeyi bıraktından sonra başka doğum kontrol hapına geçmek gerekiyor
aslanimiz kanalize bu hapa çok dikkat et beni depresyona sürüklüyordu daha önce de doğum kontrol hapı kullandım ama bu kadar yan etkilerini bir arada görmedim anında bıraktım 😖
kanalize aslanimiz hap vız gelecek kızımın inatla uykuya direnmesi koliği depresyona sokacak beni bu gidişle