Zehranur12 terazikadini gecen hafta yaptım çocuk doktoruna gideceksin o seni yönlendirecek randevu alacaksın
Serap-asel terazikadini alerjı testı ıcın nezman gıtmelıyım belırtı olması gerekıyormu yoksa önlem için mi yapılıyor
Dgnbsr terazikadini çocuk alerji için ayrı bir bölüm var yüzde kızarıklık mukuslu kaka veya kanlı geçmeyen pişik huzursuzluk bunlar alerji belirtisi doktora belirtileri söyleyince kan testi yapıyor ama kan testinde bazen hepsi çıkmıyor bizde öyle olmuştu
aysmaa terazikadini evet çocuk doktoru yönlendirecek ve çocuk alerji immünoloji bölümünden randevu alacaksınız
terazikadini Zehranur12 siz mi istediniz alerji testini peki biz gittik ama sonuca varamadık pişiğimiz geçmiyor malesef ben o yüzden istiyorum
Deletedmom_110 Zehranur12 alerji testini nasıl yapıyorlar 5.5 yaşında kızım canı vs acıyor mu zar zor ikna ediyorum:(
Eylulyagmur Özele gitmiştik çocuk doktoruna yüzünde geçmeyen kızarıklık vardı bebek aknesii zannettik baktık geçmiyor test istedi direk kan testi verdik inek sütüne alerjisi varmış mukuslu kaka da vardı birde belirti olarak
terazikadini Eylulyagmur bizim ara ara göz kapağında minik bi kızarıklık oluyor 2 saat sonra kayboluyor ve şuan geçmeyen pişik var yayılmıştı baya kullandığım kremler toparladı ama popo arasında geçmeyen pişik var hep onun için istiyorum özelde ne kadara mâl oldu size
TazeAnneeeeee Eylulyagmur Benekler nasıldı peki benim bebeğimde de süt alerji var doktor yoğurtlu yumurtasız kek yapıp ye dedim yedim hafif beneklenöryr başladı sizin benekler nasıl ?
Eylulyagmur terazikadini alerji icin teste 1 bin TL ye yakın bişey verdik sanırım birde muayene ücreti vardı oda tam hatırlamıyorum ama 700 olabilir
-elizsmom terazikadini canım benim bebeğim de bağırsak tepkili sürekli kızarıklık var ve hiç geçmiyor süt ve süt ürünlerine alerjisi var
terazikadini -elizsmom bizimde süt ve süt ürünü olsa bugüne kadar olmazmıydı yani 9 aylık oldu yenimi alerji oluştu yoksa geçmiş olsun size
-elizsmom terazikadini vallah benim bebeğimin dogdu doğalı vardı sürekli kızarıklık oluyordu sürekli pişik kremi sürüyordum farkında bile değildim alerjinin 4,5 aylık veya 5 aylıkken yoğurt tattırdım kanlı kaka yaptı ozman doktora götürmüştüm
-elizsmom terazikadini sonradan başlamışta olabilir canım süt ve süt ürünleri tüketme bakalım farketcek mi