hhhhhhhhh 2 aylık bebeğim var biberonla anne sütü mamayla besleniyor bir ayda bir buçuk kilo almış acaba obez olur mu acaba ben fazla mı besliyorum . Sizin bebeklerinizin doğum kilosu kaç aylık ve şu andaki kilosu nedir ?
Usnac1995 hhhhhhhhh sadece anne sütü verseniz peki, ayda 800-1000 gr alsa yeterli zaten. Bu arada benimde oğlum sadece anne sütüyle ayda 1 kilo alırdı küsüratları da olurdu bazı aylar. 10. Aydan sonra kilo alımı durdu. 2 aylıkken 5.800 dü Şuan 15 aylık 11.500 anca oldu 😂
livanurvealpinannesi61 hhhhhhhhh sadece anne sütü olsa sorun değil ama mamalar obezite yapar anne sütü ile kilo alıyormu diye takip edin bence fazla kilo da sağlıklı değil
Ozlem35erdemir Arkadaşlar bebeklerin obez olacağını sanmıyorum o kadar hareketliler ki 😂 birde hastalık diş çıkarma derken
hhhhhhhhh Beyzaveduru sağarak veriyorum sütü bazen iki göğüsten 30 ml çıkıyor doymuyor bu yüzden vermek zorunda kalıyorum mamayı
Girl_baby hhhhhhhhh benim kızım da 2 aylık 6 kiloydu anne sütü ona kilo aldırıyordu şuan 16 aylık 13 kilo
hhhhhhhhh Girl_baby doğum kilosu nedir ? Ya maşallah ne güzel benim bebeğim de 6 kilo ama fazla almış dediler 🤦🏻♀️
Girl_baby hhhhhhhhh 2900 doğdu 2600 e kadar düştü bize de öyle demişti doktor ama 5 dk emerdi öyle memeye düştün değildi sütün ona yarıyordu
damladll 2 ay 10 günlük 5100dü, burada sizin kiloları görünce biraz üzülüyorum açıkçası, bu yüzden kilo başlıklarını açasım gelmiyor. 3285 doğdu doktor normal dedi aslında sadece anne sütü alıyor ama kıyas yapınca az olduğunu görünce insan üzülüyor yine de 🫠
hhhhhhhhh damladll yooo üzülmeyin benim bebeğim emmiyor emzirmeyi başaramadık biz ama aç kalmasın diye elimden geleni yapıyorum kilosundan ziyade keşke emse diyorum 🤦🏻♀️