Betelgeuse_ 18-20 aylık bebek anneleri, bebekleriniz bul tak oyununu oynayabiliyor mu? Şekilleri doğru boşluklardan atabiliyor mu?
Usnac1995 Betelgeuse_ benimki 15 aylık olcak, bende aldım ama mesela daire olanı kareye atmaya çalışıyor. Bazen denk getirirse atıyor ama muntazam bir şekilde yapamıyor henüz
Girl_baby Betelgeuse_ 16 aylık süreli tak çıkar bul tak oyunları oynuyoruz ve öğrendi artık bilip yapıyor
Evaninanasi Betelgeuse_ 14.5 aylık. Resimli bultakları yerine koyuyor ama geometrik şekilleri doğal olarak koyamıyor. O yaparken ben burya koyuyoruz annecim diyince benim işaret ettiğim yere koyuyor. Resimli olanlara ağırlık verdik biz de. O aylarda olan arkadaşımın bebeği odaklandığı zaman geometrik şekilli olanı da yapabiliyor.
Mavigri Betelgeuse_ evet yapabiliyor hayvanlar olanlarida yapıyor geometrik şekilleri de saat şeklinde almıştık yine şekiller artı yonca besgen kalp gibi artı şekiller de var onları da takıyor renkli balonlu boy boy bir tane daha var onu da yapıyor şuan uyutuyorum resimlerini atarım birazdan çok ilgisini çekti saat mesela bir kaç denemeden sonra hemen yapabildi 20aylık oldu ama şekilleri felan 16.ayindan beri takıyor.Dediginiz bultak kutusunu kaldırdık artık o ilgisini çekmiyor
bebitonunannesi_ Benimki bana yaptırıyor elime veriyor mesela bende o kutucuğa yerleştiriyorum o da koyuyor
Aslmom Yaklaşık 19 aylığız bir aya yakın zamandır bultakları doğru şekilde atabiliyor ben nereden atması gerektiğini göstermiyorum
Mavigri Betelgeuse_ suan bunlarla oynuyor o puzzle şeklinde olan da normalde kutu şekilde her parçasında ayrı bir işlev var orada diğer taraftarıyla oynarken takıyor atmalı olanı kaldırdık dediğim gibi
CizerBirAnne Betelgeuse_ o aylarda yapabiliyordu kızım. Ama doğru bulsa da bazen düzgünce geçiremediği için sinirlenip bırakıyordu 😃 “Geometrik şekiller bulmaca” isimli bir oyuncağı var, onu daha keyifle yapıyordu hatta hala oynuyor, onu da deneyebilirsiniz.
Betelgeuse_ Teşekkür ederim kızlar, benimki de yapıyor 😊 çok karmaşık bir bultak oyununu çevire çevire doğru şekilleri bulup yerleştirebiliyor. Şaşırdım ondan sordum demek ki normalmiş 😀