civcivmom Bebeğim 9 bucuk aylık ve gece 40dakikada 1 saatte bi uyanıyo emiyo geri yatıyo bu durumda beni çok yıpratıyor
Durusmom23 civcivmom az önce başlık açtım nen de bu konuda. Benim kızım da 9 ay 2 günlük öncesinde her saat uyanıyordu şikayet ediyordum 4-5 gündür hiç uyumuyor perişanım ve her saat uyansa razıyım diyorum. En azından emziriyodum geri uyuyordu şimdi uyumuyor deliricem
Arzumirac38 civcivmom biraz önce bir hanımefendi de bu konuda sikayet etmiş doktoru yatağını değiştirin demiş ve yer yatağı yapmışlar ve bebeği 3 gündür deliksiz uyuyormus sizde bir o sekilde deneyin belki etkisini görürsünüz🤎
Gizemle Benim bebeğimde aynısı 6 aylık oldu gece yatmadan önce irmikli karışım yapıp verdim hiç uyanmadı. Gece emmek istiyor ama uyku ağır basıyor tam ememiyor Uyuyakalıyor ve tekrar emiyordu sürekli sabaha kadar 7 8 defa kalkkıyorum
ayse01_alparslan sleepnessnami 14 aylık oğlum hala öyle gece beş defa uyanıp emiyo yıprandım gerçekten artık sütten kesmeyi düşünüyorum açlıktan değil alışkanlıktan diye dusunuyom
sleepnessnami ayse01_alparslan yaa ben de diyorum büyüdükçe düzelir daha da kötü oluyor desenize☹️ memeden kesmeye kıyamam çok küçük ama odasını ayıracağım sanırım 1 yaşı bekliyorum çünkü kulakları çok hassas uykusu şok hafif
Gizemle civcivmom 1 tatlı kaşığı irmiği haşlıyorum muzzpüresi ekliyorum birazda sütümü sağıp akışkan hale getirip yatmadan 1 2 saat önce yediriyorum çok tok tutuyor