fatmakcay Kızlar bebeğim 1 buçuk aylık dün geceden beri huysuz bugünde kakası yeşildi usuttu galiba calpol verdim bir çay kaşıgi acaba yarın doktora gotursemmi başka ilaç verir mi 1 buçuk aydır dışarı hastane ev arası hasta oldu galiba 😕
Elmsnghn fatmakcay doktora götürün isterseniz yada saglik ocağına bile goturseniz olur. Ciğerlerini dinlesinler en azindan bu donemde Rabbim muhafaza hemen cigerlerine iniyo hastalik.
Marsila fatmakcay Göğsüne ve sırtına udi hindi yağı ile çörekotu yağını karıştırıp sürün sonra burnunu temizleyin bir güzel siz kendinize güzel karışım yapıp içingrip için sütten bebeğe geçsin ben şu an 3 aylık ne yalan söyleyeyim ıhlamur içirdim 1 ayşıkken hasta olmuştu o zaman da bir kaşık çay vermiştim şekersiz tabi. Normalde doğru değil diyorlar ama iyi gelmişti kkzıma bir de dutkürü yapın için bebeğe geçsin sütten
fadikada fatmakcay çok küçük daha bebeğiniz keşke calpol vermeseydiniz.üşüttüğünü düşünüyorsanız doktora gidin bol bol emzirin eğer anne sütü alıyorsa sarımsak felan yutun