gocmenki Kızlar selam kızım 2 yaşında uykusunda kendi kendine gülüyor sebebi nedir. Rüya mı görüyor acaba. Küçükken melekler güldürüyor derler ama şimdi de mi melekleri görüyor
beyzacmvrc gocmenki rüya görüyordur başka ne olacak ki 😂 Arada bende yaparım komik bi rüya gördüğüm de 😂 hatta bazen kahkaha sesime uyanırım kendim. Eşimde korkar kalkar durter beni sıyırdım falan sanıyor herhalde uyanınca daha çok gülüyorum sonra 😂😂
Zeyno123 gocmenki ya rüya yada o gün komik bişey olduysa ona güler benim kızımda iki yaşında bazen onunla oynuyorum çok guluyo etkisinde kaliyo gecesi mutlaka güler sesle bişey sorcam kızınızın uykusu nasıl geceleri
gocmenki Zeyno123 çok şükür doğduğundan beri düzenli uykusu Arada bir tabi düzeni bozuluyor. Ama genel olarak düzenli
Melis1706 gocmenki 13 aylik kizim biraz once uykusunda oda guldu onlarda ruya goruolar gecenlerde de hiih diye kiziodu😀
Lilaliya gocmenki gündelik ne yasadiysa onu görüyor bende çok farkediyorum mesela bebeğime yapma etme deyince gün boyu morali boxuk gibi olur sonra gece ağlar ama tüm gün mutlu etmeye çalışırım zaten hep guldururum filn sonra o akşamı rüyasında güler benim çok hoşuma gidiyor🥰🥰
gocmenki Lilaliya maşallah oysaki benimde bütün günüm yapma etme demekle geçer. Hatta Bazen kızmak zorunda bile kalıyorum 😂