_adennil Hanımlar merhaba, başlıktan da anlaşıldığı üzere konu bitlenme Çocuğunda başına gelen var mı ? Varsa en hızlı şekilde nasıl kurtarabiliriz ?
_adennil _adennil biraz önemli ve acil bir konu umarım düşer ve gören fikir veren olur, şimdiden teşekkürler.
0000Bahar _adennil bi fikrim yok ama eczanelerde bunun için ilaç şampuan falan var özel tarağı da var
_adennil 0000Bahar ilaç kullanmak istemiyoruz açıkcası, saç kökünden kana karışıyor sağlıklı değil maalesef
Synmannesi Canım benim ablam başına gelmişti iki kızının saçlarını kesti baya kısa O şampuanın kafasında bekletiyormuş 30 dakika felan düzenli kullanmış sürekli düzenli taramış geçti çok şükür
Blueandpurple72 Aşkım düzleştirici ve boya geçiriyor, yaşı kaç bilmiyorum ama bir de sirke döküp sarıp bekletip yıkarsan da temizleniyor
0000Bahar Blueandpurple72 nasıl yani bitlenmiş saçı mı düzleşticeğiz o bitler yanıp saça yapışırsa hem günah değil mi 😂 kafamda deli sorular 😂
snmdsdmr Bit için en iyi paranit marka bit sampuani alın yıkayın çok etkili bir sampuan tavsiye ederim
Blueandpurple72 0000Bahar Ay benim yeğenler her kış düzenli bitlenir ahahahha salgın varmış okullarda bu şekilde kurtuluyorlar 😂😂
0000Bahar Blueandpurple72 ilk defa duydum ya bit tokaları falan da varmış aslında temizlenince onlardan alıp takılsa