AsafEymenmom Merhaba hanımlar 8+5 günlük hamileyim ultrasonda bebeğim 7+5 görünüyor öğrendiğim günden beri bir hafta geriden geliyor 7+3 günlükken muayne olduğumda 6+3 günlüktü kalp atışını gösterdi doktor ama içim rahat etmiyor🥺bu durumu yasayaniniz oldu mu
hunilimomm AsafEymenmom benim 2. Gebeliğim de oldu öyle aynı şekilde 20 lerde felan di galiba haftasını yakaladı doktorum geç döllenme diyemeyiz ama biraz gerilik var sorun teşkil etmez demişti ilk kızımda hep önde gidiyordu 😂 ortayı tutturamadim
berfn AsafEymenmom evet bnmde ayni sekildi suan kizim 8 aylik hc bir sorun problem olmadi 1 hafta geriden gelmesidr gelisim geriligi anlamina gelmiyor normal kabul ediliyor iki hafta olunca sorun oluyor o yuzdn hc dusunup kendinizi strese sokmayn hamilelognzn tadini cikarn cnku bnde bunu kafaya takmstm ama bos yereyms onu anladm 🤷♀️🤭
AsafEymenmom berfn inanin hep düşünüyorum sıkıntı mı var acaba diye çevremde bu durumu yaşayan da yok düşünüp duruyorum kalp atışını duymama rağmen yinede insan düşünmeden edemiyor teşekkür ederimmmm😍🌸