Birkizannesi123 Prensesannesi_24 evet cümle kuruyor 4lu 5 li falan baya bizim gibi konuşuyor ama asla ye.ek yemiyor hala emiyor nasıl kescem bilmiyorum
LavininAnnesii Prensesannesi_24 26 aylık uzun cümleler kuruyor, çocuk şarkıları vs de söylüyor çok şükür🧿
Deletedmom_98 Prensesannesi_24 26 aylık hiç susmuyor Bizim gibi cümle kurabiliyor Sadece kelimeleri bebek kelimeleri gibi çıkıyor Anne tata yaptım (kaka) Anne çişim var hemen toş (koş) Gibi
pinkooo_02 Birkizannesi123 25 aylık yemek yemiyor iştahı yok bu yüzden kiloda almıyor çok zayıf kaldı oğlum bende hala emziriyorum kesmeyi düşünüyorum fakat bir türlü yapamıyorum
kirikkalp Birkizannesi123 ben kestim yemeye verdi kendi tabi 20 aylıktı kestim suan 21 aylik bence yavaştan başlayın çünkü zaman geçtikçe daha zor oluyor
Glrmila 23 aylik derdini anlatıyor uzun cumleler kurup sarki tekerleme hatta saat 9 u 5 gece atam dolma bahcede diye baslayip sonuna kdr soyluyor. Bunlar sanirim kitap sevdasindan diye düşünüyorum cok fazla kitap okuyoruz
ilhn Tombikdonerartikcokpahali benim bebeğim 25 aylık her şeyi anlıyor ama konuşmuyor canı isterse baba meme su gibi şeyler söylüyor ama dert etmiyorum her çocuğun gelişimi farklı sağlıklı olsunlar konuşurlar inşallah
Birkizannesi123 pinkooo_02 evet benim kızımda zayıf 11. 300 çıkıyor genel olarak. Boyuda 88 cmdi en son sizinki nasıl, herkes bişey diyor o kadar kolay soyluyorlar ki hemde
pinkooo_02 Birkizannesi123 benimde oğlum 10 buçuk kilo doktor her ay gelişim kontrolü için getir dedi kilo almıyor annemde emziriyorsun diye yemiyor diyor ki haklı sadece bir kaç birsye yer çok seçici
Birkizannesi123 kirikkalp ayy ne güzel darisi bana benim gibilere cesaret edemiyorum bağımlı resmen bide çok hırçın aşırı bağırıyor sinirli 🥴
kirikkalp Birkizannesi123 bende edemiyordum ama canıma tak etti her yerde istiyordu olur olmadık ve en önemlisi gece çok sık uyanmaya başlamıştı çok şükür oda rahat uyuyor bende benim oğlan da aynı malesef sinirli agresif huysuz sendromndan sanırım 🥲