kirikkalp 21 Aylık oğlum, Süt içmez, peynir yemez, yoğurt yemez sebzeyle arası yok ne yedirecegimi şaştım artık. Peyniri yumurta ile karıştırıyorum yemiyor geri çıkarıyor yoğurdu pilav ile karıştırıyorum yemiyor veya muzlu yoğurt yapıyorum yine yemiyor küçükken yiyordu artık yemiyor.. Geçenler de pankek yaptım onuda yemedi. Yumurtayı sadece kızartılmış yiyor onuda zar zor.. Sizler neler yediriyorsunuz kahvaltıda?
burcuo kirikkalp Benimki de 20 aylık, bu saydıklarımızı yiyor ama her formda değil. Mesela klasik olarak yağda yumurta, labne(bazen avokadoyla karıştırıyorum), salatalık yiyor. Bazen yanına kuruyemiş ekliyorum. Pankekle pek arası yok çok açsa 1 taneyi ancak bitirir. Kaşar peyniri sever ama beyaz peynir, lor yemez. Yumurtaya atınca da fark ediyor biraz yiyor bitirmiyor. Patates kızartması çok sever. Airfryerda az yağlı yapıyorum. Bi ara zeytini çok yiyordu artık yemiyor.
Huma_kus34 kirikkalp bu saydıklarınız yer avakodo muzla karısıtırım bazen lapneyle kahvaltıda mutlaka iki yumurta yer tahın pekmez ceviz mutlaka yer zeytin falan yemez
kirikkalp burcuo yumurta da sorun yok zeytin evet önceden çok yiyordu artık yemiyor süt ürünleri sıkıntı
2ogullu1anne Krep,pisi,patatesli yumurta,tereyağlı omlet,labne peynir,salatalık,patates kızartması, tost,sucuklu+kaşarlı yumurta