nuda Bebegım 4 aylık ve kolık bebek herkes fıtıl onerıyor çünkü saaatlerce ağlıyor hiç uyumuyor ve böyle çok halsiz düşünüyor,arada veriyorum kızlar bebeğine verem oldu mu paranox s fitili Sağlık Ocağı aıle hekımıde uygun gördü
biyiksiz_yorumcu nuda ateşi düşmediği için verdim ama uyusun diye 2 çocuğumuda vermedim rahat etmek için çocuklara ilaç yükleme taraftarı değilim
2koalalihayat nuda biz onu da kansuk da kullandık hatta rektal tüp yapıldı bi çok kez.. tam anlamıyla rahatlatmıyor ama ağrı kesici etkisi de olduğu için bir nebze rahatlıyorlar..
defnekusunannesi11 nuda biz de 3 gün kullandık kansukla beraber ama sonra bıraktım üstelik benim kızım 40 günlüktü sadece. Gaz damlaları bizde işe yaradı. Bence çok zorda kalırsanız kullanın ama kullanırken çok dikkat etmek gerekiyor ben yarım veriyorduk kenarlarından törpülüyordum iyice küçültüyordum. Verirken de bebek yağı veya krem sürüyordum yoksa çatlak oluşabilir
Limonsekeri nuda ateşi çok yükseldiğinde veriyoruz onun harici gaz masajı rahatlatma hoplatma sıcak tutma gibi değişik yöntemler deneyebilirsiniz ya da gaz damlası kolik olduğu için ilaç vermemelisiniz bence kolikse zaten gaz damlası daha doğru olur
nuda 2koalalihayat 2koalalihayat bu dediklerinizden kullanmadım ama denerım ,bazıları rahatlık için dıyorda öyle değil onlar biraz rahatlasın diye veriyorum yoksa vermem
2koalalihayat nuda yok yok doktor tavsiyesi olmadan denemeyin ben deneyin diye değil de sürecimizden bahsetmek için yazdım zaten rektal tüp doktor uygun gördüğünde muayene sonrası yapılabilen birşey. Kansuk kaka yapmadığından dolayı sıkışan gaz varsa hem kabızlık hem gaz için kullanılan fitil. Paranox ise kaka yapmasına rağmen gazı çıkmıyor her yolu denesenizde sancısı dinmiyorsa yapılacak fitil diye kodlamıştım ben. Ona göre doktorunuza sorarsınız umarım kısa sürede geçer gaz sancıları🤲🏻
nuda 2koalalihayat çok teşekkür ederim yok tabıkıde doktor tavsiye olmadan kullanmam onları da ne işe yarıyor az çok bilgiye sahıbım zaten teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun ❤️❤️