cansualbayrak Merhaba bayanlar oğlum 4,5 aylık sütüm yetersiz biberon tutmuyor. Bu durumu yaşayıp aşan var mı aranızda?
senadilbaz cansualbayrak memeye alıştığı için biberonu kabul etmesi zaman alabilir eğer sorun çözülmezse kaşık biberonlar var onu denebilirsin ya da biberon başlıklarını değiştirebilirsin kauçuk olanlar var anne memesine yakın olanlar var
Annebebek7 cansualbayrak canım bizim tam 3.5 ay oldu biberonu da bırakalı ben sadece uykulu olduğunda verebiliyorum ya da oynatarak onun dikkatini dağıtıp deniyceksin başka yolu yok maalesef . Red durumu var orta da çözüm ise dikkati dağılmış bir bebek zorlayınca ya da farkındayken verince içmiyorlar cok akıllılar
tssvgi cansualbayrak 6 aylık bebeğim var o da almıyor ev biberonla doldu taştı kesinlikle hiçbirini kabul etmiyor
senadilbaz cansualbayrak dilersen bir de doktoruna danış illaki alıcak ama memeden sonra demekki kabul etmiyor
cansualbayrak Annebebek7 sütüm yetersiz mama takviyesi yapmak istiyorum arada kaşıkla zor oluyor dışarıda falan . Kesinlikle biberon kabul etmiyor. Her yolu denedim . Sütümden tamamen de kesmek istemiyor ek gıdaya geçince kafam rahatlar sütüm artar umudum var diye .