eslem2112 Kızlar ne tür etkinlikler yapıyorsunuz fikirlere açığım kızımın oyalanabilecegi keyifli aktiviteler denemek istiyorum
Mrvsmt2502 eslem2112 yarın yükselen zekanın çırt çırtlı etkinlik kitabı bime geliyor 160 TL normalde 210 TL fiyatı 😃
hemsireemom metehaninannesiiii evvet bunu yazmaya gelmiştim kanka 😅 çocuk akademi çok başarılı bu konuda çok da severek yapıyor kızım bir de şimdi konuşma vakti diye bir set var ona da şans verin bence
metehaninannesiiii eslem2112 trendyol Hepsiburada felan var cocuk akademinin var yükselen zekanin var
hemsireemom metehaninannesiiii hahaha vakit buldukça girmeye çalışıyorum aşkım😅seni de çok yalnız bırakmayım buralarda diye 😅
hemsireemom metehaninannesiiii her zaman bebeğiiiim 😅senin profile girip nerelere yazmışsın ona bakıp yazıyorum tek tek post gezmiyoruum 😅
metehaninannesiiii hemsireemom hahahahahhahahahhahaha allah seni dur bunan sonra bende öyle yapayim 🤣🤣
Mrvsmt2502 bmmomss Merhaba dün bi kaç bçm gezip cırtlı değil ama normal 2 yaş etkinlik kitabı aldım kızımın hoşuna gitti dünden beri bakıp duruyo