Bircicekbirbocekannesi melekmelek alerji testi yaptilarmi. Yesil mukuslu kokulu kaka genelde alerji belirtisi. Bu tabloya bide kakafa kan eslik edebiliyor
melekmelek Bircicekbirbocekannesi alerjiyi ben de düşündüm ama ne tetikledi bulamadım. Zaten çok iştahsız bi bebek çeşit çeşit yiyip içmiyor. hiç yemediği değişik biöiey yemedi aslında Sadece son zamanlarda süt yerine devam sütü kullanmaya başlamıştım onu kestim🤷🏻♀️
Duygu-Duygu Bircicekbirbocekannesi doktor şuan soğuk alginligindan kaynaklı olduğunu düşündü ve alerji testine gerek yok dedi. Ama devam ederse yaptıracağım bikac gune
Meltemidil Duygu-Duygu canım benim bebeğim de hep mukuslu kaka yapıyor , ve genelde kaka rengi yeşil bizim süt alerjimiz var ne yazıkki:( bu Arada rota asısı da yaptık alerjinin asıyı etkilediğine dair herhangi bişey söylemedi doktorumuz
Ayc_120619 Meltemidil sadede kakadan mı anladınız alerjiyi bizde ileri derece egzama oldu yara gibi ben diyet yapıyorum 1 hafta hafifliyor sonra yine çıkıyor
Duygu-Duygu Meltemidil evet onu da bugün sordum aşıdan sonra alerji belirtisi olursa 2. dozunu yaptırmayın dedi. Şimdilik yatırabilirsiniz dedi:)
Nebicimanne Duygu-Duygu aynisi oldu rotami dedim ana ates kusma olmadi 4 gun oyle yapti dis cikardi diger dislerinde olmamisti