Lokumtosunannesi Kizlar bebeğim 4 ay 7 gün bugün doktorumuz sidefer 7 damla şeklinde kullanmamızı ve ek gıda denemenizi söyledi 3 gün boyunca bir cya kaşığı kadar yoğurt vs gibi sizler kaçıncı ayda nelerle ne kadar veriyorsunuz bu ayda yardımcı olur musunuz
Deletedmom0333 Lokumtosunannesi benim oglumda 4 ay 4 günlük bazı marketlerde 4 ay için olan meyve sebze pureleri var onlardan 4. Ayına girdi gireli mama kaşığıyla 2 3 kaşık kadar veriyorum şimdilik kakasinda veya gaz konusunda bı problemimiz olmadı üstelik verdikce daha çok istiyor ksiga bakıp ama tabiki vermiyorum onlardan deneyebilirsin bu arada sadece mama iciyor oğlum
Lokumtosunannesi Deletedmom0333 benimki sadexsy anne sütü ama tadımlık deneyip alerjilerini görelim sebze ver eline dedi ama ne verebilirim fikeyle beraber verilecek bisiler
Ebus35 Lokumtosunannesi canım benimde oğluşum 4 ay 2 günlük eline salatalık havuç veriyorum kabuklarını soyup kemiriyor çokta hoşuna gidiyor ama tabi senin gözetiminde olması lazım Allah korusun koparır falan çeneleri tahminimizden daha güçlü çünkü 🤭