humeyradmn Arkadaşlar 3 aylık iğne vuruldum ve adetli değildim 7 gün oldu geçen hafta cuma sabah vurulmuştum koruculuğu başlamışmıdır bilgisi olan var mı
ipek_334 humeyradmn aylık olan ıgneden kullanmıstım 6 ay kadar bırakınca 1 yıl daha koruma yaptı resmen sımdı 1 aylık kızım var eger aynı ıgne ıse korur diye düşünüyorum
Kuzeybabyy humeyradmn üç aylık iğne oluyorum bende regli olamıyorum korkudan test yaparım ara ara güvenim yok hiç bir korunma yöntemine😀
Serranin_annesi ipek_334 bıraktıktan sonra kendi aranızda korundunuz mu ben 1 sefer vurundum çocuk istiyorum 2-3 ay sonrasında korunmalımıyım acaba yoksa iğne korur mu 🤭
humeyradmn queen_bee doktorum 7 gün dedi ama 7. Günde mi etkisi yok onu merak ediyorum insan ister istemez korkuyor 😂
Lalalac Bana doktorum 1 ay kprın yine de demişti. Ama o yöntemi kullanmadım. Hatta 3 aylık yerine aylık olanı önerdi
humeyradmn Kuzeybabyy 7. Gün korunamadı eşim sizce doğum kontrol hapı almalımıyım şansan mı bırakayım çok korkuyorum ya
humeyradmn Lavina ya bende bugün saglıkocagını aradım doktor bana 7 gün sonra demişti şimdi 1 ay sonra diyorlar e ne amacı kaldı bu iğnenin ozaman