Merizel Kızlar 4 aylık bebeğim var emziriyorum şu 2 haftadır aşırı ama öyle böylr değil avuç avuç nerdeyse dökülen bi saçım var , sizler de var mı veya kullandığınız ne tür vitamin takviyesi var lütfen bana da söyleyin 🥲
benimbebegim Merizel Ben dahiliyeye gitmiştim saç dökülmeleri için bana imomlatte diye takviye vermişti mor kutu Yüzdeyüz çözüm oldu diyemem ama yüzde 70 durdu dökülmem
PamukPrensesannesii Merizel 17 aylık olduk. Hala avuç avuç dökülmelerim devam ediyor. Şampuan da kullandım ,kan değerlerime de baktırdim. Sanırım emzirme sonlaninca biter diye düşünüyorum 😓
Tuche89 Merizel benimde öyle.doktora gittim Kan tahlili verrdim. D vitamini ve demirim yerlerde idi Takviyesini verdi başladım
motherisbackk Merizel hiçbir şey işe yaramıyor boşuna kullanıp bence parayı çöpe atmayın ilk kan tahlili baktırın. Benim 6. Ayda geçti :)
sar__ Benim kızım da 4 aylıkken saç dökülmelerim başladı çok fazla dökülüyordu avuç avuç. Bende saçlarımı kestim kısalttım biraz dökülme azaldı
Suzan2115 Merizel ben herşeyi kullandım ama işe yaramadı 6 ve 7. Ayldardan sonra birden kesildi öyle oluyormuş yani benim de öyle oldu
Hazelsmamm Merizel benimde 4. Ayda başlamıştı emzirirken doktora gittim tahlil bakıldı magnezyum eksikliği varmış ilaç verdi geçti bi.uzmana gitmenizi öneririm emzirmekten dolayı vücudunuzda birşeyler azalmış olabilir
Bett1 Merizel yapısal bir şey sanırım hiçbir vitamin kullanmadım doğumdan sonra şu an 5 ay 21 günlük sadece emziriyorum hiç dökülmedi. İlk oğlumda da doğumdan sonra hiç vitamin kullanmadım 3 sene emzirdim dökülme olmadı üstelik B12 d vitami tiroit ve kansızlığım var
ilkaay0 Merizel hiçbir çözüm yok kızlar doktora da bittim 1 yaşa kadar normal ilaç veremem dedi dedi. 6 aylık olduktan sonra dökülenler çıkmaya başladı. Şuan 7 aylık yeni yeni çıkmaya devam ediyor birde ben bıttım sabunu, şampuanı kullanabilirsiniz aktarlarda var