Minikanne07 Hanımlar merhaba kızım 10 ay 14 günlük öksürük ve göğüs hırıltısı sesi de gitmiş durumda parol şurup ve buhar kullanıyorum ama bir faydası olmadı önereceğiniz bir şey varmi o oksurdukce içim gidiyor 🥺
3prenses1prens Minikanne07 11 aylık bebeğim bu kaç gündür bizimde hırıltı öksürük var doktora götürdüm ciğere inmiş dedi 🥺surupla geçmez dedi iğne yazdı iğneleri bitirdik yarın kontrol var inşallah geçmiştir sizde geç kalmayın bende sizin gibi evde buhar ve calpol kullandım ilerledi ihmal etmeyin götürün
Zeymoms Minikanne07 benimde 3 gümdür vardı cigere inmemiş ama antibiyotik hava aldık gecelleri kesildi şimdi biraz iyi bol bol sıvı 7 aylıylığız
edizsmom Minikanne07 2,5 yaşında şuan aynı şeyi yaşıyoruz doktora gittik hava ilacı verdi ama hala hafiflemedi şuan salgın var ilaçsız geçmesi çok zor özellikle hava ilaçları şart oluyor bu durumda
Zinnetnur Minikanne07 küçük derken benim bebeğim 4 aylık dün başladık antibiyotiğe malesef aynı şikayetler balgamlı öksürük ve hırıltı hava ve antibiyotik başladık ☹️