nurkarakoc Ay atağınız nasıl geçiyor bebişlerinizin benim bebekte durduk yere ağlama huzursuzluk var🐣
demetmom nurkarakoc kucağa bagimli oldu ne ana kucağından ne yatakta ne de bebek arabasında durmuyor delircem
nurkarakoc demetmom Benimde ayağımdan hariç başka yerde durmuyor Allah yardımcımız olsun bu ataklardan yarın bide 2. ay aşısı var külüm yandım🙈
happyymotheroftwo Ay bende aynı durumdayım emziriyorum aç biliyorum sonra bir bakıyorum çekiştiriyor mememi sütüm de var şükürler olsun ama yok anlam veremediğim bir şekilde ağlıyor sakinleştiriyorum tekrar veriyorum emiyor bir süre sonra tekrar aynı yere geliyoruz
gzmcnr happyymotheroftwo bizde öyleyiz kızıyor sinirleniyor çekeliyor bırakıyor bende bu işe çözüm bulamadım
Lillas aysoliko valla 2. Ay atağımızdayız ilk haftası başladı mahvolduk gece uykumuz sıfıra indi durduk yere ağlamalar başladı baya fena
nurkarakoc Lillas 2. Ay aşısı oldu bide hiç durmuyor ağrıdan ataktan ve ateşide var Allah hepimize kolaylık versin Valla zor iyi olsunlarda
Lillas nurkarakoc ay bizede me olduysa aşıdan sonra oldu aşıdan beri tüm düzenimiz altüst oldu halada düzelmedi aşının 5. Günü bugün