Sdyll 7 aylık bebeğim var aşırı sinirli ya, sanki bebek değil ağa baba. Bir de kız bebek 😂 var mı bebeği böyle olan ömrümde ilk defa böyle sinirli bebek görüyorum ya gerçekten 7 ayda 7 yaş yaşlandım
YldzEfsun Sdyll benim oğlumda çok sinirli. Anne baba da sinirli olunca ben normal bulup kabullenmiştim :) ama doğduğundan beri aksidir, inattır.oda daha 7 aylık ama sanki çoook uzun zamandır hep benimle gibi
Binnur_cam Sdyll sana şuan kızımın resmini atıp göstermek isterdim ama hiçbiryere atmıyorum oyüzden atamicam ama emoji ile gösterebilirim “ 😡” 8 aylık olmak üzere bi kızım var koç burcu teyzesi adını hanımağa koydu çünkü gerçekten tam bir hanımağa 😅
Binnur_cam Sdyll Böyle oturup oynayan kız çocuğumu olur 🙄😅 Bana kız çocuğu uslu olur dediler kandırdılar bu fena azılı diyorum ben kızıma 😅
rege0708 Sanki benim kızımdan bahsettiniz. Dışarı çıkınca surat 5 karış. Kimseye gülmez hep çok ciddi 😂
Sdyll rege0708 benim kızım da bana bile beş karış oynatıp eğlendirmezsen 😂 saçımı yolar yüzümü cırar ve bunları gayet bilinçli hınçla yapar 😂
Smyy-55-41 Benim oğlumda sekiz buçuk aylık kendini sıkarak bağırıyor elinden bişey alınca istediği bişey olmayınca sinirlenip istediğini yaptrmak istiyor bende şaşırıyorum daha küçücük bu ne sinir diye 😅 küçücük bebek kocaman adam gibi davranıyor 😅
Sdyll Smyy-55-41 biz dışarı çıktığımızda bile etrafa bağırır bide kız bebek ama sesi de kalın herkes çok gülüyor bir yandan da bana acıyorlar 😂
Sdyll Binnur_cam siz napıyorsunuz bu sinirlilik karşısında peki ben çok stresliyim her an ağlayıp bağıracak diye saçlarım bembeyaz oldu, uykusuzluk yorgunluk bakımı falan değil siniri yoruyor beni ya
Minikkizimm Binnur_cam ooff benimkide koc burcu 😁 8 bucuk aylik. Cok memnuniyetsiz ve sinirli bir kiz. Bi ağlaması var ortalık inliyor. Ağlamıyor resmen anırıyor. Sinirlerim iyice yıprandı artik. Kendini sıka sıka ağlıyor saçları dikikiliyor asla inmez o saçları dimdik duruyor. Normal baslayıp daha cok daha cok yüksek sesle bagiriyor sanki kesiyorum onu ewde
Sultancoban Sdyll geçmiyor 2, 3 yaş sendromunda krizlere öfke nöbetlerine dönüşüp artarak devam ediyor oğlum doğduğu gün hastaneyi inletmişti o gün anlamıştım başıma gelecekleri şuan heryerde kendimizi belli herkes bize bakar
Sdyll Binnur_cam benim kızım asla oturup oyuncaklarıyla oynamıyor illa ben oynatıcam ya da oyuncaklara bağırarak parçalayacak 😂
Binnur_cam Sdyll pskiyatri ilacı kullanıyorum başka çözüm bulamadım 😅 bakma güldüğüme çokk oturup ağladım saçlarımı yoldum huysuz çünkü kızım hiçbirşeyle mutlu olmuyo bensiz oyuncaklarıyla asla oynamaz mızmızlanır çığlık atar 8 aylık olucak he ilerisini düşünemiyorum
Sdyll Binnur_cam benim de dayanacak gücüm kalmadı artık 😂 bir de kış geldi dışarı da çok çıkaramıyorum en azından havalar güzel olsaydı parkta falan biraz duruyordu. Bir de başka kimsemiz de yok memleketten uzakta yaşıyoruz tek başıma bakıyorum akşam olsun da eşim gelsin diye dua ediyorum oda geliyor yoruldum diyip yatıyor 😩
Binnur_cam Sdyll ben sırf kızım dışarda duruyor diye ev taşıdım 4. Kat oturuyodum dışarı cıkamıyoduk şimdi giriş kattayım sinirlendikçe dışarı cıkarıyorum . Bende anneme yakın taşındım tek bakmak gerçekten zor rabbim sabır versin..
Binnur_cam Sdyll valla kabullenmemiz lazım her ayı her günleri zor . Tamam insanız geriliyoruz yoruluyoruz uykusuzluk mahvediyor ama yapacak birşey yok öyle böyle büyüyecekler ..