alyasivar Kızlar Instagram da wp de gönderi altına yazmalık güzel sözler var mı hadi herkes beğendiği sözleri yaZsin fikir olur bizede
Binnur_cam alyasivar ayy hiç anlamam öyle şeylerden sevmemde çok saçma geliyo bana roman gibi ne alaka yanii
HurremSultannn alyasivar “Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca. Dağı bile taşır insan aşık olup inanınca.” Şems-i Tebrizi… Yeni duydum çok etkilendim hemen kullandım 😁😁
Tombikdonerartikcokpahali Hiç yazmam 😅 Yazacaksan da şey yaz Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, En sevdiğim tatlı kazan dibidir. 😎 Mutişim söz
Binnur_cam Tombikdonerartikcokpahali sen adını kazandibiçokpahalı ya çevir bence 😅 Dalga geçmesene 😅😅😅
alyasivar Binnur_cam ne bileyim böyle kısa çocuğumu eşimi ailemi paylaşınca yazmalık romantik komik vs söz ya
Tombikdonerartikcokpahali BuzluKahve çüş. Az daha abartsınlar 😅 tozunu alıp yapin aynı puding gibi yapılışı var. Ama mükemmel tad.
BuzluKahve Tombikdonerartikcokpahali Benim pimpirikli kız Özsüt dışında asla yemiyor🙄 Başka yerden alıp Özsüt poşetine koymuşluğum bile var. Ama yok.