AEgemm The_paues ilk 2 seferinde zeytin yağı sürdüm yıkamadan önce yıkadıktan sonra kınak tarağı ile taradım şimdi hiç sürmüyorum sadece onunla yıkayıp normal fırçasıyla tarıyorum
Aybuke0402 @The_paues Benim kızımı da oldu kasında ve zeytinyağıyla falan geçmedi ebemiz kaynayıp soğumuş suya karbonat koy onu sur bekle dedi 5 dakikaya konaklar kabardı sildim geçti ertesi gün tekrarladım tamamen bitti deneyin isterseniz hemen etki ediyor
The_paues Serap-asel canım yaptım önce sildim ama silmeden zeytinyağı sürdüm biraz sonra sildim çok kolay çıktı konaklar sonra banyo yaptırdım nemlendirici sürdüm çok az kaldı bi sefer daha yapsam geçer tamamen.teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun
Serap-asel The_paues Rıca ederım zeytınyagı sürmesen de nemlendır yeter ben hıc zeytın yağı surmedım nemlendırdım hep snra duştan snra sildim bıdaha nemlendırdım 1kez daha yap bıter Allah’ın ıznıyle korkma sil bısey olmaz pamukla sil
The_paues Serap-asel tamamdır bi dahaki sefer sonrada silerim ama bitti gibi zaten çok az kaldı şükür 🤲
cakmakt The_paues bizimde 1 aylıkken vardı kaşında saçında zeytinyağ veya bebek yağı sürdüm beklettim kabardı onlar sonra konak tarağı ile taradım hiç kalmadı