AselinAnnesiiiiiiiii Siz naptınız parayı nasıl cekebildiniz? Orda belirtilen tarihden itibaren çekebiliyo muyuz ??
Poncikkkk AselinAnnesiiiiiiiii size mesaj gelmiş olması gerekir şu şu tarihten itibaren alabilirsiniz diye yarın ytmazsa para haftaya mutlaka yatar bnde parayı cekmeden önce öyle yazıyordı
AselinAnnesiiiiiiiii 12-balkizim00- Sosyal durumuzla alakalıdır üstünüze hiç bişey olmaması gerekiyor ev araba gibi maddi durumunuz yetersiz olması gerekiyor yardım kapsamına girmeniz gerekiyor öyle biliyorum ondan dolayıdır
tultanhanim AselinAnnesiiiiiiiii komşumun 2 evi 1 arabası 1 dükkanı var alıyor ama kardeşim kirada oturuyor eşini işten çıkardılar sigortaları bile yok hep red geliyor
sanli17 tultanhanim ay evet ya ne eşimin üstüne ev araba var ne benim ama evi arabası olana çıkıyor bize çıkmıyor
Melike37 sanli17 genellikle evde ki kişi sayısına göre bakıyorlar kaymakamliktan öyle demişlerdi bana kişi başına düşen muhtaçlık sınırına göre oluyor benim eşim asgari ücret alıyor 4 kişiyiz evde öyle ucu başına çıktı 3 kişi olunca bile vermiyorlar
Melike37 sanli17 bize 11.000 TL ile olmuyor demişlerdi 4 kişi en az demişlerdi kişi başı muhtaçlık sınırına 3 falan düşüyor onu geçiyor sizinde o yüzden oluyor
PeekaBoo_ Melike37 kişi başına 3 bin TL demek eve aylık 9bin maaş girmesi demek bu devirde hem kirada hem arabasız 9 bin TL ile nefes alabilene helal olsun millet açlıktan ölene kadar zırnık yok demek bu resmen
AselinAnnesiiiiiiiii YYenianneeee Bende bilmiyorum eşim başvurdu ona çıktı oda bi bak diyince baktım bende çekmeyi denemiş o tarihten sonra çekmemiş bende de farklı yazı vardı dedi bide ondan sordum buraya
Alya-Sena AselinAnnesiiiiiiiii gecen hafta cuma gunu yatti para cekildi bile. Ben ibana havale yapiyorum genelde
AselinAnnesiiiiiiiii Alya-Sena doğrudur ama herkese aynı gün yatmıyor değişebiliyor eşim çekemediği için sordum bu tarihden itibaren mı diye yoksa başka bişey için mi diye
Alya-Sena AselinAnnesiiiiiiiii herkese normalde ayni gun yatmiyormu. Sizin adiniza yatti ise esiniz cekemez zaten. Orda yazan tarihden itibaren cekiliyor
Yasirefeninannesi Benimde sorum şu bende Ağustos da 500 TL aldım hane yardımı acaba tek seferlik mi yoksa 5 ayda birmi çünkü Tekrar başvuru yaptım red geldi