filizzb Arkadaşlar çok kötü bir gribe yakalandim. Sağlık ocağına gittim 1 yaşında bebeğim var dedim. Aferin kullanabilirsin dedi. İki gündür içiyorum ama içimde bi korku var acaba bir sey olur mu diye. Aranızda kullananlar oldu mu acaba?
pinkooo_02 filizzb aynısı doktor banada yazdı benim oğlum 22 aylıktı doktor ilacı aldiginda 3 saat emzitmiyecen demişti ama benim oğlum bırak 3 saati yarım saat emmeden durmazdi bende kullanmadım bil bol meyve yedim geçti şükür bebeğiniz kaç aylık acaba
Badeninannesi1 filizzb ben emzirdiğim dönem kullanmıştım Bilmiyorum o yuzden mi ama bebeğimde uyku hali yapmıştı sütün de tadı değişir demişti aile hekimi kuzenim ama çocuk doktoru onayladığı için kullanmıştım Kuzenim tadı değişir sadece parol kullan deyince ilacı bıraktım
filizzb pinkooo_02 12 aylık daha yeni yaşına girdi bende anca 1 saat emzirmeden durabildim ama inşallah sıkıntı olmaz sağolun
filizzb Badeninannesi1 bende dün ictim sabah aksam bide bugün ictim artik içmem diyorum da parol kullanmiştim bende hiç iyi gelmedi o yuzden doktora gittim. Çok sağolun cevapladiginiz icin