dombilininannesi Merhaba, 10 gün sonra ek gıdaya geçiş yapacağız doktorum bana elmayla muzla falan başla dedi ama nedense içime sinmedi mevsim sebzeleriyle mi başlasam? Siz nasıl yaptınız nasıl bir yol izlediniz acaba.
MelisasMom dombilininannesi sebzeyle başlayın ben meyve ile başladım hala sebzelerle arası yok yemiyor öğürüyor sadece meyveleri hemen yiyor ya da tatlı şeyleri
beyzacmvrc dombilininannesi sebze ile başlayın hatta süt alerjisi yoksa yoğurt ile başlayın yemediği şeyleri yoğurtla verince yiyorlar
Sinem61 dombilininannesi ben yoğurtla başlamıştım. Sonrasinda havuc , kabak , tatlı patates, brokoli, avokado seklinde gitmiştim
BENOYLEUYGUNGORDUMM dombilininannesi biz de on gün sonra başlayacağız doktorum yoğurttan başlamamızı söyledi
dombilininannesi MelisasMom ben de hep böyle okudum doktorlar fark etmiyor diyor ama bence ediyor ya çünkü tatsız olanları çocuklar sevmiyor benim kızım calpol verirken bile havalara uçuyor tatlı diye 🙄😁
Mirage Meyveyle başlanmaz ki sebzelerle başlaman gerekiyor havuç kabak patates 3 er gün tadım kuralıyla sonra hepsini karıştır ver kabız olmaması için içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı ekleyin ..daha sonra ev yapımı yoğurt lor peyniri labne ve armut elma Muz .biz bu şekilde ilerlerdik ..
dombilininannesi Mirage süt ürünleri veremiyorum inek sütü proteini alerjimiz olduğu için ama ben de kabak havuç patatesle başlamayı düşünüyorum patatesi biraz daha sonlara bırakıcam gibi en çok o kabız yapıyor yazıyor
MelisasMom dombilininannesi haha valla bizimki calpoldende iğreniyor aşırı seçici yoğurt yiyor allahtan zor da olsa yoğurta alıştırdım artık severek yiyor hemde, sizde yoğurtla da başlayabilirsiniz doktorlar yoğurtta tavsiye edebiliyor
Mirage dombilininannesi anladım..3 gün kuralını uygulayın ilk gün 1 çay kaşığı 2 gün 1 tatlı kaşığı 3.gün 1 yemek kaşığı .. ben kabakla başlamıştım..yani bu şekil yaparsanız 9 günde sebze tadımı bitiyo sonrasında bu üçlünün içine karnabahar brokoli kereviz ıspanak vs koyup verebilirsin..
MelisasMom dombilininannesi aa üzüldüm kolaylıklar dilerim ek gıda zorlu bir süreç arkadaşım sebze ile başladı ve şuan bebeği bütün sebzeleri yiyor
uyuyanadamdannefret dombilininannesi yoğurtla başladım elmaya muza göre daha sıvı . Sonra muz havuç patates. İlk başta tedirgin oluyo insan ama bebekler yemeyi öğreniyor