sedefff2023 Kızlar hem hepimize fikir olur akşama menülerinizde neler var ev hanımlığının en zor işi yemek yapmak değil ne yemek yapsam diye düşünmekmiş
Deletedmom_110 sedefff2023 dünden yoğurtlu çorbam tavuklu bulgur pilavım var yanına ev yoğurt yarına ne yapsam diye düşünüyorum😂
Yeni_annis Tavuk çorbası Pilav Biber Kızartması kafamda kurduklarım bunlar Ana yemeğe karar veremedi. henüz :)
Ecemnurmom Mrv_cnl ben normalde fazla aramam ama hafif geliyo midemide yakmiyo o yüzden doğuma kadar favim
BuzluLatte sedefff2023 dünden Köri soslu tavuk fırında patates makarna ve mercimek çorbam var Yanına turşu icecek
sedefff2023 Kızlar siz neler yapacağınız yazdıkça ben imreniyorum dün makarna yaparken çocuğu yatırdım biberi kavurdum ağladı Altını kapattım uyuttum geri geldim iki dakika sonra yine ağladı bir makarnayı bile 2 saatte yapıyorum helal olsun hepinize
Ecemnurmom sedefff2023 çocuğum biyutugum için öyle bak iki ay sonra kuru ekmek yemeye vaktim olmiycak 😂😂
bisenakillisinzaten sedefff2023 mercimek köftesi Portakalli kurabiye Yanina ne yapsam bilemedim bana da yardımcı olur musunuz 😁