Yenianne41 tuba2323 maflor ve Metsil birlikte kullanıyorum. Maflor probiyotik Metsil gaz damlası olarak geçiyor. Ondan önce birkaç farklı damla daha kullandım hiçbiri işe yaramadı; biogaia Sab simplex ve adını şu an hatırlamadığım başka damlalardı. Doktorum 2 hafta deneme süresi var dene işe yaramıyorsa değiştirelim demişti o şekilde deneyerek sonunda bunlara geçmiştik
aynenncnmmm tuba2323 symbosis bifidrop. Gaz damlası değil probiyotik. :) Öncesinde metsil, lactocol, biogaia, zinco, sab simplex deneyen biri olarak bu tek başına hayatımızı kurtardı diyebilirim
Asyanida tuba2323 biogaia hayat kurtarıcı kime tavsiye ettiysem herkes çok memnun kaldı kullandığım en güzel gaz damlası
Yenianne41 tuba2323 mafloru sormadan denemiştim, öncekileri doktorum önermişti. Kullanıyorum demiştim gittiğimde işe yarıyorsa kullan demişti. Zaten Metsil dışında olanların hiçbirini devlet karşılamıyor sadece metsili yazdırıp daha uyguna alabiliyorsunuz. Sorsanız daha iyi tabi ama kullan der zaten bu yüzden çokta gerek yok bana göre 🤷♀️ ama içiniz daha rahat olur diye düşünüyorum
Lillas Sab simplex, nurse harvey ne kulladıysak geçmeyen sabahlara kadar uyutmayan gaz en son doktorumuzun önerisiyle pronight ilacını kullanarak neredeyse bitti hem uyku yapıyor hem probiyotik hem gaz damlası yani bu üçünüde barındırıyor. Damlayı verdiğim an alttan çıkarmaya başlıyor günde 4 defa 5 damla şeklinde veriyorum üstelik tamamen bitkisel
Yenianne41 Lillas öyle bir yazmışsınız ki size ücretsiz göndermeliler benim bile alasım geldi😅 reklam gibi olmuş
tuba2323 Yenianne41 Çokta sormaya gerek yok sanırım gelem cevaplara baktığımda birkaç damla denenerek deneye yanıla yolu ile bulunmuş teşekkür ederim
diiilaaareee Metsilin içeriğinin temiz olmadığını söylemişti doktorumuz o yüzden nurse harweys almıştık oda iyi bir gaz damlası