Deletedmom_101 3315 kızım ishal olmuştu bi osurma sesi duydum hemen yatırdım altına kakasını yapmış altını silerken baktım ki popo deliği biraz açıldı klozeti aparatı koyup hadi annecim falan bira oyaladım kalan kakasınıda yaptı
oglumubeklerken Deletedmom_101 Ay bizde önümüzde ki hafta 2 yaşına giriyoruz, doğum günü telaşı bitince bende başlamayı düşünüyorum. Hayırlısı olur inşallah 🙂
Deletedmom_101 3315 gün içinde sık sık yarım saatte bir tuvalete götürüyorum geceleri bez bağlıyorum malum kış olduğu için uyanamazsam üşütmesin diye uyanırsam gecede götürüyorum
3315 Deletedmom_101 asla tutturamıyoruz kac gundur deniyorum ama tutturamıyorum 🤦♀️ hele kakasını hiçtutturamıyoruz gün içinde taksit taksit yapıyor
Alpha_ Canım benim kızım 19 aylık, tuvalet eğitimi vermek istedim,denedik ama kızımı bir türlü oyretemedim.Bende çok zorlamadim😁.2 yaşında basliyacayız inşallah
Deletedmom_101 3315 o zaman biraz daha bekle ısrar etme 1 ay önce denedim aynıydı tuvalete yapmak istemiyordu sürekli ağlıyordu bezi taktım geri 1 ay sonra yapmaya başladı ama hala altına yaptığı oluyor