1annne Kızlar artık kuru fasulye bakliyat tüketebilir miyim bebeğim 4,5 aylık oldu doğduğundan beri gazlı bebek hala da öyle ama et filan yiyemiyorum artık vitaminsizde kaldım ağzımın içi yara oldu hep :( rezene içsem arkasından
Mtzzeynep 1annne yemeklerine kimyon koy hep 17aylık oğlum hala koyarım kimyon. Azıcık ye dene gaz yapacak mı yapmazsa devam edersin. Bize sadece karnabahar gaz yapıyordu. Sizde deneyerek bulacaksınız herkese her ürün gaz yapmıyor.
glrrak 1annne Benim bebeğim de çok gazlıydı yiyeceklere o kadar dikkat etmedim zaten kuru fasulye falan çok seven biri değilim hele nohut falan hiç tüketmek yaptığımda da yada annemlerde falan yedim hep sizde yiyebilirsiniz ama az olacak şekilde ve et tavuk falan hep tükettim haftada 3-4 gün falan tüketiyoruz eşim sevdiği için doktorum yiyebilirsin demişti. Zaten gazın azalacağı zamandasınız 5. Ayda falan tamamen bitiyor gaz için damla kullanıyor musunuz?
meryyaydin 1annne İlk başta bakliyatlari güzelce soğuk suda bekletin sonra suyunu süz. Daha sonra sadece o bakliyat kaynat ve pişince de suyunu dök. Ondan sonra yemek haline getir. Yani yeni şu ekleyerek o zaman baya baya gazını almış oluyorsun