Ygt239z Kızlar konteyner de kalan varmı kış için ne gibi önlemler aldınız paylaşırsanız fikir olur . Yalıtım için neler yaptınız yerden soğuk üflüyor resmen
Ilosumm Ekstra yalıtım nasıl yapılır bilmiyorum ama ben yerlere kalın kilim serdim. Çocuğumun ayaklarını bacaklarını da kalın giydiriyorum. Isıtıcılar da hep yanıyor gün boyu
Ygt239z Ilosumm bende kalın halı serdim ama hala soğuk karton da koydum halı altına ama soğuk klima ve ısıtıcı da çalışıyor
Ilosumm Ygt239z hangi ildesiniz? Ben malatyadayim o kadar isinamayacak kadar soğuk olmuyor konteyner. Suanlik iyiyiz ama kar kış iyice gelince nasıl olur bilmiyorum tabi
Ilosumm Ygt239z bu arada şunu söyleyim belki biliyosunuzdur halinin altındaki kartonu arada kontrol edin nemlenmis mi diye. Çünkü içerden sıcak dışardan soğuk herşey nemlenip ıslanıyor. Benim sürekli yatağım halılarım falan nemli ıslak gibi sürekli havalandırmak zorunda kalıyorum yağış olmayan günler yada ısıtıcının önüne koyuyorum kurusun diye
heygorl Böyle şeyleri görünce ev soğuk demeye çok utanıyorum. Allah yardımcınız olsun, hem dünyada hem ahirette en güzel köşkler, evler sizin olsun 😔
Hilal_4444 Ilosumm bende malatya dayım evet konteyner ısınıyor ama bu kezde yerler terliyor küfleniyor halılar sizde de bu gibi problemler oldu mu
Ygt239z Ilosumm bende malatyadayım evet soğuk ya malesef yerden üflüyor gibi heryere silikon çekiyorum elimde 😂
Ygt239z Ilosumm yok bende terleme yapmıyor koltuk beşik vs var onlarda nem olmuyor halı altında da olmuyor şükür
Ygt239z Hilal_4444 çok yakıyorsunuz ondan olabilir klima açık mesela şuan yerler kuru ısıtıcıyı da yukarda çalıştırın. Bide keçe sererseniz halı altına terleme olmuyor
Ilosumm Ygt239z benim çoğu esyam nemleniyor hatta kıyafetlerimiz bile🤦🏻♀️ ama yapacak bişey yok idare ediyoruz 🤗