aysenurrrsglm Nurse harveys ve bio gaia damlalarını kullananlar nasıl kullandınız bebeğim iki aylık çok gaz problemı var sap simplec kullanıyordum sımdı Nurse harveys denemek istiyorum ve kullanıp memnun olanlar var mı ?
morsevenanne9 aysenurrrsglm benim bebegimde iki aylık bize nurse iyi gelmedi şuan biogaia kullanıyorum günde sadece 5 damla olarak birde şekerli kimyonlu çay yapıyorum sıcak suya koyup karıştırıyorum onu içiyorum kendim iyi geliyor
Ela3424 aysenurrrsglm Nurse Harvys kullanıyorum 5.şişedeyiz çok memnunum kolik bebeğiz bide biz kolik gazın en şiddetli hali Nurse harvyes damla bize iyi geldi hala ara ara gaz sıkışmalarımız oluyor masaj yapıyorum bacaklarına çıkarıyor biogaia da kullandım ondanda memnundum
Serap-asel aysenurrrsglm evet ben faydasını gördüm ama damlayı verdınız dıe gazını çıkarmamazmış yapmayın mutlaka sıvazlayın yada ayaklarını karnıma doğru götürüp getırın zamanla bunu kndısı yapacak zaten ben 2aylıkken bıraktım suan kndısı yapyo Allah’a sukur 3ay 14gunluk
aysenurrrsglm Serap-asel bizde iki gündür çok çoğaldı gaz problemi gece uyutmadı çocuğu masajlar yaptık sıvazladık artık damlayı degıstırmek istedim
Serap-asel aysenurrrsglm karnına doğru mutlaka spor yaptırır gbı yaptırın korkmayın bısey olmaz rahat yapar gazını sızde yedıklerınıze dıkkat edın
aysenurrrsglm morsevenanne9 probiyotik olarak biogaia yı kullanıyorum ama ekstra gaz damlası olarak nurse harveyse başlayacaktım