Glbnnn9 Bebeğim doğduğundan beri damaklı wee baby emzik emiyo Philipsin 6-18 ay emzigini veriyorum ama tutmuyo 6 ay 4 günlük bebeğim ne yapmam lazım
Mervetnl Glbnnn9 hem marka hem boyut değişmiş tutmaması çok normal. Kullandığınız markanın büyüğünü verin onu tutar tutmazsa da dert etmeyin bizim çocuk doktoru bi sorun olmaz demişti
beybiliko Glbnnn9 ben 6 18 aylık emziğe 8. ayda geçirdim, daha önce ağzına büyük geliyordu, sorun olmaz
el1zanbebek Glbnnn9 benimkide tutmadı maalesef birçok emzik denedim olmadı 6 ay emzigiyle devam ediyoruz
beybiliko Glbnnn9 tabiki tutar, siz mevcut emzikle devam edin, ara ara büyük olanı deneyin, ne zaman hazır olursa alır
Bal38 Glbnnn9 biraz daha kucugunu alsan belki midesi bulandigi icin tutmak istemiyordur ben neler neler denedim ama maalesef tutmadı zaten geçte kaldık ilk hastanede verecektim ama verdirmediler 40 cikinca dediler bilmem ne dediler o zamanda hic tutmadı
Asl-2694 Glbnnn9 ilk baslarda buyuk geldigi icin tutmuyolar kucukle devam.edin uyku dalarken vs buyuk olani verin zamanla alisir bzmde aynisi oldu
Iremylcnkya07 Glbnnn9 ilk başta büyük geliyor evet ama sürekli ver uyurken falan alışır ben 1 günde alıştırdım
Binnur_cam Glbnnn9 ben kızımı zor alıştırdım büyük emziğe uykuluyken verip alıştırmaya çalış birde bence kullandığı markanın uygun emziği vermelisin.
Sarebebek_ Glbnnn9 ben uyurken değiştirmiştim ağzından alıp yeni aldığımı verdim tabi büyük olduğu için pek istemiyolar ama alıştı hemen