busrasenaa Kizlar 3ay 22 günlük bebeğim var 3 4 gündur sürekli ağlıyor huysuz emmek istemiyor uyumak istemiyor geceleri sürekli uyanıyor kucakta durmak istiyor sizce atak haftasimi yaşayanlar yada aynı durumda olanlar varmı
ucmelekannsi busrasenaa değişik emzirme yöntemleri deneyebilirsiniz mesela ayakta oyuncak göstererek şarkı söyleyerek
TgbHmzz busrasenaa Benimde 3 ay 11 günlük bebeğim var aksine sürekli memede olmak istiyor ve uyumuyor uyusa 10 dk sonra uyanıyor ya kucakta duruyor sadece artık gücüm kalmadı umarım en kısa sürede biter
sevvgi ucmelekannsi ne kadar sürüyor bu atak haftası, bizimde hiç uyumuyor nerdeyse, sık uyanıyor sebepsiz ağlamalar 😕
ucmelekannsi sevvgi bebekten bebeğe değişiyor kısa süren de var bizim gibi uzun süren de bizim 3 buçuk aylikken başladı yarın beş aylık olacaz daha devam ediyor
ucmelekannsi busrasenaa bebekten bebeğe değişiyor iki hafta süren de var benim bebeğim gibi bir ay süren de Bizim 3 buçuk aylikken baslamisti mesela yarın beş aylık olacaz daha devam ediyor
Beyza01 Benim bebeğim de 3 ay 21 günlük. Gündüzler sadece kolumda uyuyor. Bırakınca uyanıyor geceleri şimdilik sıkıntımız yok tek kol kundak yapıyorum iyi uyuyur