Cahide_deveci7
Hanımlar bunu kesin deneyin evet sancılı bir süreç ama sonunda mutlu anne mutlu bebek .
Sabah uyandığında 2 saat oyun+beslenme
Sonra yatağına koyuyoruz piş piş sesi açıp bekledim 1 saat boyunca , ağlasa bile sadece poposuna vurarak pis pis yaptım kucağa almak yok ( en önemlisi)
1 saat boyunca direndi ve ağladı ( baya ağladı yavrum 😪) sakinleşmedigi için günaydın anneeem diyerek kucağıma aldım sanki yeni uyanmış gibi , 1 saat oyun oynadık . Sonra tekrar aynı şekilde yatağına koydum biraz ağladı ve 15 dkka içinde uyudu hemde 2 saat ( maşallah ) bu bizim için mucizeydi . Sabah + ikindi uykusu yapıyoruz 9 aylığız . Hepsinde aynı şekilde tekrarlandi . Gece zordu 8 de yatağına yatırdım 1 saatin yarım saati yatakta debelendi yarım saat ağladı süremiz dolunca tekrar aldim oyun oynadık 9 da tekrar yatağına götürdüm 45 dkka sürdü , rüya ogunu 12 de verdim şuan çocuğum 9:45 ten beri hiç uyanmadan uyuyor benden mutlusu yok . Saat 3:40 bu arada 😂 nerdeyse 6 saattir deliksiz uyuyor yabana atmayın cidden işe yarıyor . İlk gün biraz fazla ağlıyorlar ama git gide azaliyo ( dayanması zor biliyorum ) ama diğer türlü ben çok gergin ve stresli oluyordum bebeğimi böyle daha kötü etkilediğimo düşünüyorum, şimdi uykusunu almış mutlu anne mutlu bebek ☺️ bu arada uyanık kalma süresi 3 saat , 3 saat dolduğunda mutlaka yatağına yatırıyoruz , 2 saatten fazla uyursa uyandırıyoruz