Oburiks Asilmom_ Benim bebeğimin bacakları sürekli morariyor Yürüdüğü için sürekli kendini bir yerlere vuruyor . Zaten yetişmem de imkansız , muhtemelen sizinki de emeklemeye veya yürümeye bağlı morarmalardir
DenizAsaf Asilmom_ şey givi duruyor bizler de bir yere çarparız da morarır ya öyle duruyor muhtemelen birşeyler çarptı ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Geçmiş tabi size
Oburiks Asilmom_ Yine de korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, eline aldığı bir nesneyi de bacağına vurmuş olabilir Ama içinizin rahat etmesi için gösterin yine de doktora
Nikita Asilmom_ çok normal. Kızım 8 aylıktan beri (13 bitiyor) morarık geziyor. Emeklemeler adımlamalar yürümeler koşmalar derken daha beyaz bacak göremedik
Asilmom_ DenizAsaf ay bilemiyorum bacağına oyuncak falan mı vurdu acaba kumanda ile vuruyordu yere bacağına mı denk geldi bilemedim
Asilmom_ DenizAsaf birsey ile vurmuş dedi zaten kumanda ile oynuyordu hep bugün farkettim yere vururken arada bacağına da vuruyor 😂
Asilmom_ Yasemin158 aynen ama baktı ılk vurmuş oraya oyuncakla dedi hemen zaten başka vücudunda yoktu zaten